Relbe Consultants

Pga rådande lågkonjunktur, och brist på tid, avregistrerades F-skattesedeln i början av 2010. Relbe Consultants är således ett vilande bolag som inte kan åta sig uppdrag för närvarande.

Från och med 2010-08-01 är Mikael Relbe anställd på heltid på Know IT Technology Management, och lämnar därmed ett fyra år långt engagemang på EIS by Semcon.

Mikael Relbe2010-07-06

Jag har precis registrerat F-skatt samt enskild firma med namnet Relbe Consultants genom vilken jag tänker sälja bilder, utföra uppdragsfotografering samt utföra konsultuppdrag relaterade till egenutvecklade projektstyrningsverktyg som används vid utveckling av tekniska datasystem.

Inriktningen på den fotografiska verksamheten kommer främst ha fokus(!) på min ordinarie arbetsgivares behov av bilder för presentationer och marknadsföring.

Inriktningen på den data-relaterade verksamheten är främst mot stora industriella utvecklingsorganisationer som arbetar med avancerade projekt inom system- och programvaruutveckling. Alla former av åtaganden inom detta område måste godkännas av min ordinarie arbetsgivare.

Omfattningen kommer att vara mycket begränsad och rör framförallt befintliga åtaganden och intressen på min nuvarande, ordinarie arbetsplats samt gamla uppdragsgivare.

Jag gör det här på direkt uppmaning från externt håll för att göra mig fakturerbar utanför min ordinarie anställning, vilket får ses som positivt i dessa dystra ekonomiska tider...

Mikael Relbe2009-05-20

Om relbe.se

relbe.se är en icke-kommersiell privat webbplats med bilden i fokus som främst är till för familj, vänner, släktingar och kollegor med målsättning att vara inspirerande och roande.

Skriv gärna i gästboken vad du tycker om vår webbplats och våra fotografier, eller bara tala om att du varit här.

Prylar?

Läs här om vilka prylar vi använder för bilderna på relbe.se.